Faner

lørdag den 4. januar 2014

Tjubang og ret presset....

Der har ikke været aktivitet på bloggen i mange måneder, men har tit tænkt på at få lavet et indlæg. Det er der sikkert mange andre bloggere, der kender til. Når dagligdagens aktiviteter er overstået mangler jeg som regel 3 timer mere i døgnet.
Status er, at der sker mange ting i det lille hjem for tiden, og de største nyheder er, at vi har solgt vores lejlighed i Valby og skal flytte ud i pendlerperiferien af København. Hvor? Ja, det er så det vi ikke ved endnu, men vi skal være ude af lejligheden til 1. februar 2014! Ret presset. Jo, og hvis ikke det var nok, kan jeg da lige toppe den, ved at fortælle, at vi venter endnu et skud på stammen i slutningen af april 2014! Oh yes. Der sker lidt meget i den lille familie for tiden. Dejligt, men også lidt presset.
Det betyder også, at håndarbejdssyslerne for en tid - måske for resten af året ikke prioriteres særlig højt. I stedet står den på huskiggeri, flytning, renovering, bleskift og barsel.

3 kommentarer:

  1. Ihh tillykke med baby og (et endnu ukendt) nyt hjem!! Spændende:)

    SvarSlet
  2. Hold da op, held og lykke!

    SvarSlet
  3. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar :-)