Faner

mandag den 3. september 2012

Lidt lunt fra bunken


Det er godt, jeg har fået nevøer og niecer, der kan aftage nogle af alle mine "projekter";-)

I weekend var min dejlig, lille niece, Ingeborg og min søster, på besøg.
Der blev hygget og bl.a. snakket om strik.

Men når min søster begynder at rode i bunken af uafsluttede strikkeprojekter, så får jeg altså lidt varme ører. For der er godt nok en del i bunken. Jeg ved heldigvis, at jeg ikke er den eneste, der har denne udfordring. Her i blogland har jeg læst flere indlæg af samme type og set billeder af næsten færdige strikarbejder, som bare lige mangler det sidste. Hvor er det dog rart at blive bekræftet i, at det er helt normalt;-)

Måske jeg også skulle tage et billede af mine uafsluttede ting og lægge på bloggen. Måske det kunne sætte lidt skub i sagerne. Jeg kan jo lige så godt tage beslutning om enten at få tingene gjort færdig eller få det smidt ud. Sådan!

Nå, men tilbage til Ingeborg. Min søster fandt en djævlehue i alpaca i bunken, som bare manglede at få bindebånd og pompon på. Den sad helt perfekt på Ingeborgs knap 5 måneder gamle hoved, så jeg tilbød straks at lave den færdig. Min søster valgte hvilken pompon hun ville have i - det blev en lille vaskebjørnspompon.9 kommentarer:

 1. Århh - sikke da et skønt indhold huen har :0)

  Altså, huen er selvfølgelig også skøn..!

  SvarSlet
 2. Kjempesøt lue og så fin liten modell :) Tøff pompon - Hvor kan man få kjøpt slike?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:-) Jeg har nogle forskellige pomponer til salg i min egen lille værksteds-butik. Du kan klikke videre til webshoppen her fra bloggen (øverste).
   Rikke

   Slet
 3. Skøn hue og dejlig bebs :-) Er ret nysgerrig: Hvor har du egentlig lært at lave pels-kvaster? Er du uddannet buntmager måske? De er super smukke og man må bare eje dem alle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Eva. Nej, jeg er ikke buntmager - blot pels- og læderentusiast;-) Jeg har lært teknikken af en pelshandler og har siden selv forfinet teknikken.
   Rikke

   Slet
 4. Er simpelthen så glad for huen og viser den stolt frem til alle i Århus. og ja, modellen er i en lille lækkerbisken - hun stiller gerne op igen :-P

  SvarSlet
 5. Kan man købe sådan en hue af dig?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine
   Det kan vi godt finde ud af. Send mig en mail på handmadebygeertsen@gmail.com
   Rikke:-)

   Slet
  2. Fantastisk! Mail er sendt:)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar :-)