Faner

søndag den 25. november 2012

Behøver hun flere huer?


Ej, egentlig ikke. Men jeg kan ikke lade være;-)
Efter sidste hue, fik jeg lyst til at lave en tophue i det mønster, som jeg så tit har strikket i.
Det er blevet til denne helt enkle hue med pompon. Vaskebjørnspomponen kan naturligvis udelades, men når jeg nu lægger inde med en del af slagsen, så skulle der selvfølgelig én på med trykknap. (.... så den f.eks. kan skiftes ud med en rød kaninpompon i december;-))

Jeg læste ovre hos Christina, at hun har lagt sin opskrift af Bertrams skønne, uldne bukser ud på Ravelry til fri download. Det synes jeg, er et rigtig godt sted at samle opskrifter, man gerne vil dele med andre.
Når opskriften til denne hue engang er renskrevet vil jeg måske forsøge at lægge opskriften ud dér... selvom det nu også er meget nemt, at den er direkte tilgængelig på bloggen. Det ene udelukker heldigvis ikke det andet.

Desværre har jeg bare slet ikke tid til at renskrive mine opskrifter for tiden. Så hvis der sidder nogle af jer faste læsere og venter på en opskrift, så må jeg desværre skrive, at jeg trækker den lidt endnu.

God søndag til jer alle:-)


8 kommentarer:

 1. Så fin den er.... Og rigtig julet hvis der kommet en tød pom pon på!

  SvarSlet
 2. Hold nu op hvor er hun bare blevet stor, den kære Johanne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun gror som ukrudt;-) Kan se, at Palma også er blevet stor. Hun var jo bare et lille myr, da du havde hende med på Syskolen hos Line.

   Slet
 3. SUPER flotte ting du lave.
  Jeg må eje en pink pels pompon til min datters hue.
  Men jeg synes den på din indkøbsside ser mindre ud end denne på din datters hue. Er det korrekt?
  Håber på hurtigt svar så jeg kan få bestilt. Gerne på mail: ole_anette@mail.dk

  mvh Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit kompliment, Anette. Det luner:-)
   Kaninpomponerne på shop-siden er lige så store som den på Johannes elefanthue 7-8 cm. Lige nu er den pink pels virkelig shocking pink! Den er super flot og intens. Jeg har forsøgt at sende dig en mail, men den kommer desværre retur. Jeg håber du læser svaret her.

   Slet
 4. Tak skal du have... Jeg har skrevet mail adressen forkert! Sorry. Tak for svar. Bestiller så absolut én, men afventer lige og ser om jeg skulle være heldig efter lodtrækningen på fredag :0)

  SvarSlet
 5. Hvad størrelse har den pompon der sidder på den nye hue du har lavet til din datter??
  Vil du sende en mail retur - pernille-mia@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Strikker du huer m. pels på bestilling? hvis ja, vil du så ikke sende mig en mail på janze87@hotmail.com eller en sms på 27853486

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar :-)