Faner

mandag den 27. august 2012

En ommer...


To skridt frem og to skridt tilbage. Ja, så kommer jeg jo ingen steder.

Jeg sidder og arbejder med hjertesweateren, som jeg igen igen har besluttet at trævle op.
Nu er jeg endelig blevet tilfreds med hjertemønstret men synes, at sweateren tegner til at blive lige lovlig bred. Hvis jeg nu trævler op, gør modellen lidt smallere og så starter på rundpind - og faktisk strikker rundt, så er det da vist bedre, ik?
Ja, ja.... mon ikke jeg når at blive træt af dette stykke strikketøj inden sweateren er færdig - sikkert.

Men tak for jeres gode fif om mønsterstrikning, jeg er allerede meget mere tilfreds med finishen. :-)

Inden jeg besluttede mig for den brun/orange farvekombination prøvede jeg også denne variant af. Det giver et spændende spil på sweateren, men desværre var det for svært at se hjerterne.


4 kommentarer:

 1. Det ser godt ud, jeg har strikket flere veste i de samme farver altså brun med orange hjerter. Jeg kunne godt bruge nogle flere pon pon'er og vi var vist også ved at handle lidt, men så blev det jo forår. Laver du dem stadig?
  KH Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte
   Ja, jeg laver stadig pomponer af pels. Du kan jo kigge ind i den lille butik (øveste højre hjørne) og se om der er nogle pomponer du kan lide:-)
   Kh Rikke

   Slet
 2. Det er da for lækkert, med de orange hjerter på brun bund! Jeg håber ikke du bliver træt af projektet - for sikken en dejlig sweater det må resultere i :-)

  SvarSlet
 3. Fedt mønster moster Rikke - er det for tøset til to små drenge? Knus Bertel og Jens. ps. vores mor kan ikke strikke eller sy, så vi ønsker os strik og hjemmesyede bukser i julegave :-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar :-)