Faner

tirsdag den 9. oktober 2012

Lige én mere


Jeg finder stor tilfredshed i gentagelser. Ikke sådan i det uendelige, for så bliver jeg rastløs, men sådan for at gøre det, jeg strikker en anelse bedre for hver gang.
Det kan også være at gøre det lidt hurtigere (fordi jeg kender opskriften godt - eller undgår fejlstrikning), prøve en ny farve, en anden størrelse eller lave den som en gave og glæde mig til at give det væk.

Denne gang er tidsoptimering og især nye farver nogle af fornøjelserne:-) En strikket elefanthue (som jeg har vist så tit) i en støvet petroliumsblå og grå farve. Og så en orange pelspompon på toppen - selvfølgelig;-) Farven ser godt nok ekstra vild på billedet. :-)

9 kommentarer:

 1. Den er bare så fin! Hvor er opskriften fra, og deler du evt?
  Kh C

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Cecilie. Ja, jeg tror planen er, at jeg vil dele opskriften med jer alle, men lige nu har jeg ti små lapper papir med knudrede mål, masker og forkortelser på, som udgør opskriften, så det kræver lige en renskrivning;-) Rikke

   Slet
 2. Tøff lue! Og herlige farger :)

  Jeg er også som deg, liker å strikke samme oppskrift et par-tre ganger, da sitter den så bra til slutt. Så er det videre på neste prosjekt :) Noen oppskrifter kommer man riktignok alltid tilbake til med jevne mellomrom.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, hvor er det dejligt at vide, at jeg ikke er den eneste. Faktisk er jeg også lige "kommet til" at lave endnu en elefanthue - nu i grå og brun:-) Men NU skal jeg vist også videre til noget andet;-) Kh Rikke

   Slet
 3. De er altså rigtig kære dine elefanthuer. Du kunne vel ikke lokkes til at dele opskriften?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Camilla. Jo, det tror jeg nok er min plan. Jeg skal bare lige..... Jeg har en intention om at renskrive alle mine opskrifter, så andre også kan få glæde af dem, men altså, indtil videre er alle opskrifter stadig bare små lapper med noter, rettelser og justeringer på. Jeg vil prøve at opprioritere den fornøjelse nu, for der er flere, der er spurgt efter opskrifterne, og det er jeg jo mægtig glad for:-) Rikke

   Slet
 4. Det er virkelig en skøn elefanthue du endnu engang har strikket. Skøn detalje med den orange pompom.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Louise:-) Elsker, når der er knald på farven i de pomponer:-) Rikke

   Slet
 5. Hej, jeg kan se at det er lang tid siden at du har skrevet på din blog, men alligevel høre om du har fået renskrevet din opskrift og om du evt vil dele den? Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar :-)