Faner

torsdag den 19. januar 2012

Bliver karry modefarve igen?

... altså lige præcis denne mørke karry? Det spørger jeg mig selv og jer om. Jeg ved sørme ikke helt, hvad jeg skal mene. Måske der er et par år til, at mørkekarry rulamsskind ses i modebilledet igen?
Ikke desto mindre har jeg købt sådan en farve.
Jeg håber det bliver til hjemmesko til Eskild og Johanne. Faktisk er det Johanne, der trænger mest, men den store på 3½ så meget begejstret ud, da jeg sagde, at jeg måske ville lave et par til ham. Det kan jeg jo ikke stå for. Så i stedet for at lave sutsko til den mindste først, er jeg gået i gang med at lave til den store. Jeg kunne næsten ikke få ham i seng i går, fordi han ville se sine sutsko blive lavet.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg er blevet så fascineret af skind på det seneste. Måske fordi det er et helt nyt materiale for mig. (Selvom jeg ved nærmere eftertanke kan huske, at jeg havde "læder" som valgfag i folkeskolen.... eller hedder det "at gå til læder"?) Måske er det også spændende at arbejde med, fordi det på mange områder godt kunne trænge til lidt designfornyelse på hobbyplan? Fordi det ikke er mode lige nu? Måske det bare er fordi, jeg bliver alt, alt for fristet, når jeg træder ind i en skindbutik:-) Det ser så indbydende ud og dufter dejligt.

Og her er dagens bonusbillede: Årstallet er 1995!


6 kommentarer:

 1. Karry er da rocker moderne! Også mørk karry!! Jeg er i hvert fald helt vild med farven og det ser mega hot ud det du har gang i.

  "jeg går til læder" - det må da være dagens sjoveste sætning!
  Hahahahaha....

  Og tak for pompom, du havde altså ikke behøvet at sende den, men tusind tak - den er skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, for moderådet, Line:-) Du har fingeren på pulsen. Har også set at Petit by Sofie Schnoor laver små søde rulamssutsko. Det er nok ikke helt ved siden af at lege med læder;-)

   Slet
 2. jeg synes det er en rigtig flot farve, og jeg glæder mig til at se futterne- tager du mod bestilling? Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Rulam er ret dyrt, så de ville blive alt for dyre, hvis de skulle laves på bestilling. Men jeg anbefale at prøve det, for det er nu ret lækkert at håndsy med en god skindnål og trylle futter frem:-)

   Slet
 3. Min dreng på 4 har arvet en rulamshat fra sin far, også i sådan en karry-gul/brun farve. Ved ikke om den er moderne, men drengen er vild med den. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg havde helt glemt rulamshattene. De er så kære til de små og så er din søn endda så heldig, at have et lille arvestykke:-)Rulam bliver tit smukkere, når det er blevet brugt lidt.

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar :-)