Faner

fredag den 3. februar 2012

Blog award

Jeg har set og læst om andre, der har modtaget forskellige blog awards og pludselig er jeg én af dem. Den fine tildeling har jeg fået fra Heidi med bloggen Mig & Maya. Tusind tak!

Awarden kan kun tildeles bloggere med under 100 faste læsere og så skal den videregives til 5 andre bloggere. En form for kædebrev i blogland. :-)

Jeg takker for nomineringen og giver awarden videre til 5 nye og skønne bloggere, som jeg håber vil tage imod den.


De nominerede er (i vilkårlig rækkefølge):

Rannvá er færing og har bloggen dávadóttir. Jeg er helt pjattet med hendes skønne mønsterstrik og strik i flotte farver. Tjek lige hendes hjertesweater og svampesweater ud. De er meget flotte.

Momoko er en norsk blogger som er meget kreativ. Hun er nu igen på banen efter hun har haft hænderne fyldt med en lille ny baby. Hun blogger om syning, strik og hækling. Tjek lige hendes seneste projekt ud: En vognpose til baby lavet af en sommerdyne.


With 100% love er en norsk blogger, der hedder Synnøve. De nordmænd kan bare noget med de der strikkepinde. Hun strikker de skønneste og vildeste strømper, bukser og andet. Jeg kan kun drømme om, at jeg en dag kan lave så avancerede strik. Tjek lige hendes strømper ud med snøre;-)


Bag Strikkemagasinet er der endnu en norsk blogger. Hun har en ren strikkeblog med lækkert strik, der ofte er med flotte snoninger. Se bare det seneste tørklæde hun har lavet til sig selv eller mange af hendes fine huer.


Christine har bloggen Made by Christine, hvor hun blogger om sine kreative projekter. Hun skriver om sig selv: "Jeg er æstetiker og jeg elsker smukke ting - smukke for både øjet, ganen og for hænderne (som lækkert garn)." Hun er stilren i sine projekter og gør det til en fornøjelse at læse med på bloggen. 

4 kommentarer:

 1. mega fine blogge, du har valgt. Har meldt mig på et par stykker af dem. Knus

  SvarSlet
 2. For en hyggelig overraskelse å sjekke bloggen min i kveld, der lå det jammen en award fra deg og en koselig kommentar :) Ble veldig glad for den! Den tar jeg selvsagt i mot. Nå kunne du gjerne vært en av de fem jeg ville sendt den videre til, for du har en super blogg, men jeg skal finne fem andre der ute i bloggland siden du allerede har den :)

  Ha en fortsatt fin kveld!

  Ps: Stilige skinnsko til baby du har lagt ut oppskrift på! Har ønsket meg slike til lillegutten min lenge, kanskje jeg skal prøve meg på et par?

  SvarSlet
 3. Tusen tusen takk! Utrolig hyggelig å oppdage en slik melding i mailboksen min! :) Jeg tar imot med åpne armer, takker og pukker så pent jeg bare kan. Jeg har valgt å ikke føre disse videre, da jeg syns det en periode gikk for mange slike i Blogglandia. Uansett er det kjempekoselig å bli nevnt, og dine fine ord tar jeg med meg videre :)

  SvarSlet
 4. Tusen takk! Så utruleg fint og kjekt :) Det set eg pris på!
  Eg er litt på samme sted som Synnøve, men som ho, tar eg med meg dine fine ord vidare! Og legg meg som følger på bloggen din, for her var det mykje fint :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar :-)