Faner

onsdag den 22. februar 2012

Den gule pelshue


Den gule pelshue i uld og kaninskind er færdig. Foret med vissengrøn satinfoer og Thinsulate. Jeg håbede, at jeg ville ramme en str. 9-12 måneder, men den er desværre for stor til Johanne, så jeg vil tro, det er blevet til en str. 12-18 mdr i stedet for. Ærgeligt! For jeg synes ikke, jeg gider lave flere vinterprojekter nu - foråret er jo snart på vej. Mon den passer fætter Bertel på 1½ år? Eller mon den passer Johanne til efteråret?Jeg skrev i forrige indlæg, at jeg ville blive færdig med den i går aftes, men det er først nu jeg er blevet færdig. Det tog (som sædvanlig) lidt længere tid end jeg regnede med. Særligt skulle jeg lige regne rækkefølgen for sammensyningen ud og så blev jeg nødt til at håndsy/ri alle dele med pels sammen først ellers skred det for mig.

Jeg er ret tilfreds med, hvad min symaskine kan klare. Den syr gennem alt og giver smukke sømme. Dette projekt ville jeg ikke kunne have lavet på min gamle maskine. Jeg ville ikke engang have gjort forsøget.

Processbilleder:


14 kommentarer:

 1. Nej hvor er den altså smuk. Flot arbejde :-) og nu bliver jeg altså nysgerrig på hvilken symaskine du har?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eva. Jeg har en Pfaff select 4.0. Overtransportøren er guld værd:-)

   Slet
 2. Hold da op, hvor er den flot - og ser også dejlig varm ud:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susan. Den er virkelig lun og egner sig godt til en stiv kuling. Pelsen ser helt levende ud, når vinden rusker i huen:-)

   Slet
 3. Øijj, den er blevet fin! Hvis der ikke er nogen der kan passe den, må du helt klart sælge den:) Den er SÅ skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Tine. Jeg har besluttet mig for at gemme den til efteråret og så håber jeg hun kan passe den dér. Der er jo kun 7-8 måneder til det er huetid for de mindste igen.

   Slet
 4. Hvor er den bare vidunderlig flot. Virkelig imponerende!
  Jeg kan jo ikke sige andet end WAUW!!!!

  SvarSlet
 5. Den er altså mega, mega fin. Du er bare god til det med pels. Knus

  SvarSlet
 6. Den er helt utrolig fin! Virkelig flot syet.:-)

  SvarSlet
 7. Ja til efteråret er det hue tid igen -så kan Johanne sikkert passe den :O Den er blevet virkelig fin - ja du kan bare det med pels - og symaskine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også. Jeg har prøvet den på en lille fætter, som er 1½ år og han passer den perfekt, så Johanne (eller moderen;-)) kan glæde sig til efteråret:-)

   Slet
 8. Hejsa, sidder og leder efter et mønster på en huse son den du har lavet og synes det ser ud som om dette mønster har en god pasform :) hvor er mønstret fra ?

  Send mig gerne svaret på min mail: joan.andersen5@gmail.com :)

  fint sted du har her :) med venlig hilsen Joan

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar :-)