Faner

fredag den 10. februar 2012

Pimp de luxeJeg er pels-aholic. Og jeg har lige fundet den farve, som jeg ved skal sidde på toppen af et par barselsgaver.
Jeg har to nevøer eller niecer i vente om et par måneder og det er en hemmelighed (også for de kommende forældre) hvad kønnene bliver.
Som en strikke- og pelsgal moster (monster?;-)) ved de nok, at barselsgaverne bliver mange og de bliver hjemmelavet. Ingen hemmeligheder her.
MEN kønsneutrale barselsgaver kan da blive noget mere pimpede og friske, hvis denne orange-neon farvede pelspompon kommer på. Juhuuu. Jeg glæder mig til at strikke det, de skal sidde på. Måske det bliver denne slags... måske noget andet. Lidt hemmeligt er det måske alligevel;-)

Jeg sætter nogle orange-neon farvede pomponer til salg i shoppen i morgen, hvis du skulle få lyst til at eje en. Jeg har lavet små etiketter til pomponerne, der viser hvor pelsen til hver enkelt pompon kommer fra på kaninen.


3 kommentarer:

 1. Åh, Rikke hvor er det bare gennemført med skilt og det hele. lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. Det var også rigtig hyggeligt at udtænke skiltet:-)

   Slet
 2. Ihhhh hvor Monster Mette også glæder sig... både til at se kønnet og til at se hvilken fantastisk gave junior får :-D

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar :-)