Faner

torsdag den 24. november 2011

Klar til afgang

Så har jeg fået strikket, strikket og strikket og lavet flere pomponer af kaninpels.
5 djævlehuer i forskellige størrelser skal ind i en butik inde i Strædet, hvor de vil ligge og vente på at komme til at lune nogle guldklumper om ørerne:-)
Der er 4 huer i alpaca og én i uld. Den i uld er mere fast end de andre - lidt mere hjelmagtig;-) Men den er blevet som den Johanne bruger og den er både hun og jeg glad for - den bliver dog aldrig så blød som alpacaen.
At sætte en huestørrelse på til babyer er svært. Nogle har små hoveder og andre store hoveder selvom de har den samme alder. Johanne har et ret lille hoved (kinderne fylder ikke oppe PÅ hovedet, vel;-)) og den størrelse jeg kalder 3-9 måneder tror jeg, hun kan passe til hun er 1 år. Men det er jo så dejligt med håndstrikkede huer og andet, at de vokser med barnet. De kommer nærmest til at sidde bedre og bedre.
Ja, og så er jeg jo blevet helt opslugt af pels. På billederne kan du se, at jeg igen har været i Skindhuset og handle. Nu har jeg også gul, naturgrå og naturbrun kaninpels at lege med. Faktisk har jeg også en mørkegrå/mørkeblå pels, men den er ikke lige blevet brugt endnu.

Julegaveønske: Mere pels! ;-) (måske jeg skal prøve at lave noget andet end pomponer;-))

13 kommentarer:

 1. WOW! Hvor er de bare superlækre!!!

  SvarSlet
 2. Hold da op Rikke!! Vildt flotte... skal lige høre dig om du kan strikke elefant huer i cashmere? ;-)

  Kh Kira

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine, Rikke! Og tillykke med, at de skal ud i en butik:)

  SvarSlet
 4. Kære Rikke - vil det være muligt at bestille en hos dig? Jeg vil vildt gerne eje sådan en til Alfred.

  SvarSlet
 5. Kira - jeg har ikke strikket en elefanthue før, men hvis du finder en model du godt kan li', så er jeg villig til at prøve;-)

  Christina - jeg vil elske at lave en til Alfred:-)

  SvarSlet
 6. Hej Rikke,
  Hvor var det hyggeligt at hilse på dig:-) Ih altså, jeg er stadig helt syg med de her huer... Din lille pige så simpelthen så skøn ud med den!
  Rigtig god andeventssøndag
  Kh Ninna

  SvarSlet
 7. Waaauuww hvor er de fine. Laver du selv "ponpon'erne" af skindet??? Og sælger du dem evt.?
  KH Charlotte

  SvarSlet
 8. Tak, Charlotte:-) Ja, jeg laver dem selv og vil da gerne sælge nogle til dig:-) Send mig en mail på rikkegeertsen(at)gmail.com

  SvarSlet
 9. Hej Rikke,
  Faldt lige over din skønne blog ( et stk ny læser til dig ) Jeg er helt vild med dine huer, er det muligt at man kan købe et helt sæt, altså, hue, halsterklæde, vanter og evt. futter til en nyfødt...?
  /Kathrine

  SvarSlet
 10. Tak, Kathrine. Det luner altid at få at vide, at det jeg (også) bruger min tid på falder i andres interesse:-)
  Jeg har ikke lavet et helt huesæt (hue, vanter, tørklæde) i den vamsede alpaca før, men det kan jeg da måske komme til;-) Send mig lige en mail på rikkegeertsen(at)gmail.com

  SvarSlet
 11. Kære Rikke

  Sælger du de fine huer?? KH. Birgitte

  SvarSlet
 12. Birgitte, jeg er glad for at høre, at du synes godt om mine huer. Send mig en mail, så kan vi måske finde ud af noget:-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar :-)